Chiara Amirante

Rođena 1966., utemeljiteljica je i predsjednica zajednice Novi obzori. Odavno je sve svoje zalaganje usmjerila na područje socijalne bijede. Njezina utemeljiteljska karizma ima snažnu poruku nade koju treba davati cijelom svijetu: nositi radost Uskrsnuloga u pakao čovječanstva. Godine 2003. rimski gradonačelnik Walter Veltroni dodijelio joj je nagradu "Premio Campidoglio".
Papa Ivan Pavao II. imenovao je Chiaru Amirante savjetnicom Papinskog vijeća za pastoral selilaca i putnika; papa Benedikt XVI. imenovao ju je savjetnicom Papinskog vijeća za promicanje nove evangelizacije. Zalaganje Novih obzora prostire se na raznim područjima: 174 centra za prihvat i odgoj, 152 tima za pomoć, 5 Utvrda NEBO u nastajanju, više od 250.000 vitezova svjetla zauzetih da u svijetu pronose revoluciju ljubavi.
 

Knjige

Autor: Chiara Amirante

  • Noviteti
Samo ljubav ostaje

Samo ljubav ostaje

Chiara Amirante

Avantura Novih obzora, zajednice kojoj je utemeljiteljica Chiara Amirante, započinje 1991. kad je Chiara odlučila noću odlaziti na stanicu Termini u Rimu kako bi se susretala s mnogim mladima u teškim nevoljama kojima je ulica postala "dom". "Kad sam počela kročiti...

više...

Nakladnik: Novena

Biblioteka: Stella Maris

Godina izdanja: 2013.

Cijena: 50,00 kn

Stavi u košaricu Dodaj na listu želja