Miguel Aranguren

aranguren-miguel

Miguel Aranguren (1970.) nadareni je španjolski pisac koji je svoje prvo djelo objavio već s 19 godina. Napisao je brojne kolumne za novine El Mundo, a zatim u različitim područjima piše za El Correo, Telva, Selecciones Reader’s Digest, Alba y Época.
Njegov opus obuvaća brojna djela kojima se nametnuo kao jedan od vodećih španjolskih romanopisaca svoje generacije. U romanima osobit naglasak stavlja na portretiranje likova i njihovih unutarnjih doživljajnih svjetova te ih smješta u pustolovine i putovanja ispunjena intrigama i promjenjivim zapletima, koji na neodoljiv način uvlače čitatelja u samu radnju čineći ih gotovo njezinim suprotagonistima.
Romani Miguela Arangurena odlikuju se razvijanjem jasnih ideja o trajno aktualnim temema koje zaokupljaju čovjeka današnjice promišljajući ih kroz značenje uloge vjere i s naglaskom na katoličke vrijednosti.
Oženjeni otac troje djece, pisac Aranguren društveno je angažiran putem »Literary Excellence« manifestacije koja nadarenim mladim piscima daje mogućnost objavljivanja svojih djela.

Knjige

Autor: Miguel Aranguren

  • Noviteti
Neprijatelj

Neprijatelj

Miguel Aranguren

Prelistaj knjigu

Napeta radnja ovoga zapažena duhovnoga trilera mlada i već etablirana španjolskoga pisca Miguela Arangurena istodobno se odvija na pet različitih lokacija u svijetu. Naizgled nepovezani dramatični događaji kriju mračnu tajnu: okultna sekta vrši stravične zločine s ciljem da...

više...

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Stilus

Godina izdanja: 2010.

Cijena: 158,00 kn

Stavi u košaricu Dodaj na listu želja