Matt Baglio

baglio-matt

Matt Baglio je rođen i odrastao u San Diegu, Kalifornija. Godine 1996. diplomirao je na University of California, Santa Barbara, engleski jezik i književnost. Nakon što je radio kao pripravnik i asistent urednika za Trans World snowboarding časopis, Baglio se preselio u Los Angeles kako bi tamo nastavio karijeru.

2000. godine, u nastojanju da proširi svoje horizonte, Baglio odlazi na put po Europi, a u Rimu upoznaje svoju buduću suprugu. Ubrzo nakon toga, preselio se u Italiju, a tijekom godina je radio za razne organizacije i časopise, uključujući Associated Press, američki magazin Snowboard Journal, COLORS, kao i niz drugih.

Bagliovi interesi su različiti, a njegov rad pokriva različite teme poput vatikanske politike, borbe protiv mafije, Olimpijskih igara, sotonskih kultova itd. Obred je njegova prva knjiga.

Knjige

Autor: Matt Baglio

  • Noviteti
Obred

Obred

Matt Baglio

Prelistaj knjigu

NAPOMENA: Izdanje je rasprodano! Za kalifornijskoga svećenika, oca Garyja, postojanje đavla oduvijek je bilo samo teorijsko pitanje, vezano uz zastario i praznovjeran način življenja vjere. Zato mu je, kada je njegov biskup zatražio da pođe u Rim kako bi pohađao tečaj...

više...

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

Godina izdanja: 2011.

Cijena: 135,00 kn

Stavi u košaricu Dodaj na listu želja