Renzo Bonetti

Mons. Renzo Bonetti sadašnji župnik Bovolone u biskupiji Verone, od 1995. do 2002. godine ravnatelj je Nacionalnog ureda za pastoral obitelji Talijanske biskupske konferencije. Od 2003. do 2009. savjetnik je Papinskog vijeća za obitelj. U tom je razdoblju, između ostalih aktivnosti, promicao dvogodišnji postdiplomski studij Znanost braka i obitelji, u suradnji s Papinskim institutom "Ivan Pavao II.", Ljetni tečaj formacije, te Nacionalni tjedan studija o duhovnosti braka i obitelji.
Od 2001. do 2006. godine koordinirao je Projekt župa - obitelj Talijanske biskupske konferencije, "istraživački laboratorij", kojemu je cilj prepoznavanja novih oblika sudjelovanja obitelji u župnom životu. Iz tog su projekta u različitim talijanskim biskupijama nastala pastoralna iskustva Zajednice obiteljske evangelizacije.
 

Knjige

Autor: Renzo Bonetti

  • Najpovoljnije
Obitelj, vrelo zajedništva

Obitelj, vrelo zajedništva

Renzo Bonetti

Mons. Bonetti sedam godina vodio je Nacionalni ured za pastoral obitelji Talijanske biskupske konferencije nakon čega se posvetio pastoralnom radu s obiteljima u Bovoloneu blizu Verone. U knjizi su sabrane njegove kateheze u kojima razmišlja o teološkim i duhovnim istinama...

više...

Nakladnik: Novi svijet

Godina izdanja: 2015.

Cijena: 50,00 kn

Stavi u košaricu Dodaj na listu želja