Lela Crnek

LELA CRNEK, rođena je 1948. godine u Gudovcu pokraj Bjelovara. U Bjelovaru je završila Gimnaziju a 1969. diplomirala je biologiju na Pedagoškoj akademiji u Zagrebu. Do 1989. godine radi kao voditelj Centra za društvenu aktivnost žena pri Narodnom sveučilištu u Bjelovaru, koji svojim radom obuhvaća Aktive žena cijele regije i organizacijom raznih predavanja, tečajeva i seminara utječe na svekoliki razvoj društva u cjelini.
1990. god. sa suprugom i kćerkama otvara obiteljsku firmu u kojoj i danas radi. Oduševljena izlaganjem o hagioterapiji koje je prof. dr. Tomislav Ivančić održao u Bjelovaru 2003. godine, nalazeći tu odgovore na bezbrojna pitanja i dileme koje su godinama njezin život obilježavale strahovima i depresijom, upisuje studij hagioterapije. Nakon završene izobrazbe i formacije, stječe status hagioasistenta i dobiva dozvolu za rad.
Otada započinje novo razdoblje njezina života u kojem nalazi izlaz iz svoje patnje , a u isto vrijeme i unutarnji poziv da svoja iskustva ozdravljenja prenosi i drugima. Tada se s potpunom predanošću posvećuje radu hagioterapije.
Voditelj je Centra za hagioterapiju u Bjelovaru, a svojim radom obuhvaća i šire područje Bjelovarsko-Bilogorske i Koprivničko-Križevačke županije.
Pored individualnog i grupnog rada u hagioterapiji, održava predavanja i tribine u školama, raznim udrugama i društvima.
Vodila je vježbe na dva Medunarodna studija hagioterapije koja su održana u Zagrebu 2010. i 2011. godine.
Vodi Zajednicu hagioasistenata sjeverozapadne Hrvatske s kojima kao mentor radi na njihovom stručnom i duhovnom usavršavanju.
Kao hagioasistent uključena je i u interdisciplinarni tim palijativne skrbi.
Od jeseni 2011. godine uključuje se u znanstveno istraživanje koje se provodi u ambulanti obiteljske medicine, a kojim se istraživanjem želi dokazati da je duhovno zdravlje čovjeka temelj za svako drugo njegovo zdravlje.
 

Knjige

Autor: Lela Crnek

  • Najpovoljnije
Hagioterapijska ljekarna

Hagioterapijska ljekarna

Lela Crnek

Ova knjižica je plod triju studija hagioterapije održanih 2009., 2010. i 2011. godine u Zagrebu i osobito trećeg studija koji je bio praktičan i konkretan u terapijskom pogledu. No, ona je obogacena i novim praktičnim saznanjima iz rada s hagiopacijentima. Osim toga Lela Crnek radi i na...

više...

Nakladnik: Teovizija

Biblioteka: Antropološka medicina

Godina izdanja: 2011.

Cijena: 45,00 kn

Stavi u košaricu Dodaj na listu želja