Jutta Burggraf

jutta-burggraf

Jutta Burggraf (Hildesheim, Njemačka 11. srpnja 1952. - Pamplona, 5. studenoga 2010.) bila je njemačka, katolička teologinja, profesorica na sveučilištu u Navarri.

Diplomirala je na Državnom institutu za moderne jezike. Kasnije je studirala medicinsku pedagogiju, a nakon završetka studija bila je osposobljena za poučavanje u specijaliziranim školama za djecu s invaliditetom ili poteškoćama u govoru. Godine 1979. stekla je doktorat iz psihologije obrazovanja, a pet godina kasnije brani doktorsku tezu iz teologije na sveučilištu u Navarri.

Objavila je 20 knjiga, a svoj doprinos je dala u više od 70 publikacija. Neka od njenih djela su: Obrana života (i ostali spisi), Moć povjerenja, Razlog naše sreće, Kršćanski život na ulici, Osjećaj božanskog sinovstva, Sekularnost - Razmišljanje o snazi riječi i dr.

Knjige

Autor: Jutta Burggraf

  • Noviteti
Živjeti slobodu snagom vjere

Živjeti slobodu snagom vjere

Jutta Burggraf

Prelistaj knjigu

Živjeti slobodu snagom vjere jasna je, pronicava, poticajna i odvažna knjiga koja otvara nove vidike te nudi brojne teme za razmišljanje kao i utemeljene razloge za duboku životnu nadu odgovarajući na neka ključna životna pitanja: Kako živjeti izazov slobode i otkriti Božji...

više...

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Fides

Godina izdanja: 2017.

Cijena: 75,00 kn

Stavi u košaricu Dodaj na listu želja