Prijesna hrana - živa hrana

Priručnik sa 136 recepata. S uputama za ugoj klica, mladica i mlade pšenice, te za pripravljanje

Urs Hochstrasser

Urs Hochstrasser je bio generalni direktor jednog inozemnog hotelskog lanca, a uz to je i vrsni kuhar s "5 zvjezdica", specijaliziran za prijesnu hranu. Svoja jela kreira kao skladatelj svoja glazbena djela. Pritom mu na čudesni način uspijeva svaki pojedni recept oblikovati jednostavno, ali veoma učinkovito. Sada vodi svoju školu, School of Life - Školu života - u Flueli-Ranftu.

U ovoj knjizi pokazuje Urs Hochstrasser svoj put do spoznaje da živjeti zdravo s prijesnom hranom, živom hranom, donosi radost i duševno zadovoljstvo. Ta hrana može udovoljiti svakom pravom sladokuscu. Ovo je djelo priručnik kako se to može ostvariti jednostavno, a uspješno.
 

Vaši komentari

Prijavite se kako bi komentirali!