Akcija "Uzmi 3 plati 2" produljena do blagdana Velike Gospe!

Objavljeno: 01/08/2017

Najave, Akcijske ponude, Događanja

Akcija "Uzmi 3 - Plati 2" zbog velikog zanimanja čitatelja nastavlja se do 15. kolovoza u Verbumovim knjižarama i na web knjižari www.verbum.hr.

U bilo kojoj od 13 Verbumovih knjižara akcijom možete birati iz ponude više od 500 naslova objavljenih u nakladi Verbuma, a od tri odabrane knjige, jedna će biti besplatna. (Kod kupnje tri knjige besplatna je ona s najnižom cijenom).

Ovu pogodnost do 15. kolovoza možete ostvariti u bilo kojoj od 13 Verbumovih knjižara: u Splitu, (Trumbićeva obala 1 i Ruđera Boškovića 16A), Zagrebu (Kaptol 29 i Teslina ulica 11), Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima, te na web knjižari www.verbum.hr.

Zahvaljujući  bogatoj ponudi knjiga s humanističkog područja, područja religije i duhovnosti, knjiga bračne i obiteljske tematike, knjiga o zdravlju, kao i knjiga za djecu i mlade – uz pogodnosti nove akcije – odaberite nešto za sebe i svoje najdraže! Bogatu i raznovrsnu ponudu Verbumovih knjiga među kojima možete birati pogledajte ovdje.

Popusti ostvareni sudjelovanjem u ovoj akciji ne mogu se zbrajati s drugim popustima (članski popust, ostale akcije i sl.), i vrijede isključivo za izdanja objavljena u nakladi Verbum.

Akcija "Uzmi 3 plati 2" produljena do blagdana Velike Gospe!