"Euharistija - Kruh života" 17. listopada u pola cijene u Verbumu

Objavljeno: 15/10/2018

Najave, Akcijske ponude, Događanja

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 17. listopada imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Euharistija – Kruh života".

Knjiga "Euharistija – Kruh života" želi u svim katolicima potaknuti veću ljubav prema Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu, po kojem Gospodin spašava duše, mijenja srca i dijeli neizmjerne milosti. Uz poticajne misli navodi nam brojne primjere svetih koji su štovali Gospodina u Svetoj Euharistiji ovdje na zemlji, pokazujući nam puteve kojima i mi možemo nasljedovati njihov primjer.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 20 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 10 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 17. listopada u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 
O knjizi možete čitati ovdje

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

"Euharistija - Kruh života" 17. listopada u pola cijene u Verbumu