"Izazov kršćanstva" 16. svibnja u pola cijene u Verbumu

Objavljeno: 14/05/2018

Najave, Akcijske ponude, Događanja

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 16. svibnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Izazov kršćanstva".

Ovo djelo želi primjerima pokazati kako se može svjesno i razumno prihvatiti kršćanstvo polazeći od svoga konkretnog iskustva. Izazov kršćanstva je osobito pokušaj da se odredi porijeklo vjere apostola. U ovom djelu autor je htio izraziti razlog zašto čovjek može vjerovati u Krista: duboka, ljudska i razumna podudarnost između njegovih potreba i događaja čovjeka Isusa iz Nazareta. Nastojao je pokazati očitu razumnost kojom prianjamo uz Krista i koja nas od iskustva susreta s njegovim čovještvom vodi k velikom pitanju o njegovu božanstvu.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 80 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 40 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 16. svibnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

"Izazov kršćanstva" 16. svibnja u pola cijene u Verbumu