Izvrsna monografija o sv. Faustini i Božjemu milosrđu dostupna u knjižarama Verbum!

Objavljeno: 03/09/2018

Naslovi u pripremi

Knjiga Uzdam se. Sveta Faustina i tajna Božjega milosrđa dostupna u svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr!

Zašto je pobožnost Božjemu milosrđu zahvatila živote milijuna ljudi? Zašto su je gorljivo
preporučavali sveti Ivan Pavao II., Benedikt XVI. i sada papa Franjo? Kako to da se ta pobožnost, koja je prije svega četiri desetljeća bila praktički zabranjena, raširila po cijelome svijetu, bez ikakva marketinga? Pobožnost Božjemu milosrđu pred čovjeka današnjice postavlja brojna pitanja koja su autori ove knjige odvažno postavili i na njih odgovorili otisnuvši se na još jedno, veliko mistično putovanje, krenuvši od zabačene provincije u kojoj se rodila Faustina pa sve do svjetski poznatoga svetišta Božjega milosrđa u Łagiewnikima. Ova knjiga predstavlja ispunjenje duhovne oporuke svetoga poljskog Pape koji nam je naložio da naviještamo Božje milosrđe po cijelome svijetu. Nakon svjetskih uspješnica Svjedoci otajstva i Dokazi nadnaravnoga vrstan autorski dvojac, Górny i Rosikoń, donosi nam još jednu vrhunsku monografiju koja nas vodi na putovanje kroz vrijeme ispripovijedano s iznimnom pažnjom za detalje, preciznošću izričaja i svim elementima kvalitetna istraživačkoga novinarstva. Nema puno ovakvih knjiga u kojima autori tako dobro kombiniraju profesionalizam na najvišoj razini s iskrenom i proživljenom vjerom. Upravo zbog toga i ova knjiga, kao i prethodne dvije, može ne samo proširiti naše znanje, već i promijeniti naš život.

Božje milosrđe, onako kako je objavljeno sv. Faustini, može čovjeka izbaviti iz svakoga grijeha i nevolje i povesti ga k istinskom miru i sreći. sv. Ivan Pavao II.

Kada putujete Svetom Zemljom, imate dojam kao da Biblija oživljava pred vašim očima. Tako je i s ovom knjigom koja je poput hodočašća poljskom, poput putovanja tragovima sestre Faustine, koje nam pomaže da usvojimo poruku Božjega milosrđa na poseban, autentičan i živopisan način. o. Michael Gaitley, MIC

 


 

Izvrsna monografija o sv. Faustini i Božjemu milosrđu dostupna u knjižarama Verbum!