"Krist - život duše" 24. listopada u pola cijene u Verbumu

Objavljeno: 19/10/2018

Akcijske ponude, Događanja

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 24. listopada imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Krist – život duše".

"Krist – život duše" najpoznatije je duhovno i teološko djelo bl. Columbe Marmiona. Djelo je ovo koje se ubraja u klasična djela kršćanske duhovnosti, a piscu osigurava naslov učitelja duhovnoga života od strane teologa i duhovnih pisaca, pripadnika različitih škola. Izlažući Kristovu ulogu, ovaj poznati benediktinski teolog promatra u dušama ostvarenje Božjega plana. Tako se dovršava slika Kristova djela, kako je to odvijeka zamislio u svom planu nebeski Otac, a ostvario Krist Posrednik i njegov Duh Posvetitelj. Autor stoga želi osloboditi čovjeka od robovanja samome sebi, kako bi mu olakšao uzdizanje prema Bogu. On postupno otkriva kako providnost Božja jednim te istim planom predodređenja obuhvaća i Krista, utjelovljenu Riječ, i ljude.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 140 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 70 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 24. listopada u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 
O knjizi možete čitati ovdje.

 (Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

"Krist - život duše" 24. listopada u pola cijene u Verbumu