"Mama i dijete" 3. siječnja u pola cijene u Verbumu

Objavljeno: 02/01/2018

Najave, Akcijske ponude, Događanja

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 3. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Mama i dijete".

Ova jedinstvena knjiga je sveobuhvatni stručni priručnik o svemu što trebate znati o njezi svojega novorođenčeta kao i dnevnik u kojemu iz dana u dan možete bilježiti najznačajnije događaje i uspomene na prvu godinu djetetova života.

Uz mnoštvo informacija o njezi djeteta knjiga je obogaćena i lijepim duhovnim citatima o ljubavi, djeci i obitelji, a u posebnom dodatku nalaze se i mnogobrojni savjeti i informacije za mlade majke.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 148,00 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 74,00 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 3. siječnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

"Mama i dijete" 3. siječnja u pola cijene u Verbumu