"Novi izljevi Duha" 8. kolovoza u pola cijene u Verbumu

Objavljeno: 06/08/2018

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 8. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Novi izljevi Duha".

Već dugi niz godina Joseph Ratzinger (papa Benedikt XVI.) s velikim zanimanjem teologa i crkvenoga pastira prati fenomen pokreta i novih zajednica nastalih u Crkvi poslije Drugoga vatikanskog sabora, hvaleći njihov polet i evangelizacijski žar. I nakon izbora za papu Joseph Ratzinger nije prestao očitovati vlastitu pastoralnu brigu za ove nove stvarnosti. Ova knjiga sabire njegove ključne tekstove o crkvenim pokretima i njihovoj ulozi, a unutar njih obrađuju se i teme odnosa hijerarhije i laika, ustanove i karizma, zadaće i uloge laika u suvremenomu društvu itd.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 68 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 34 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 8. kolovoza u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

"Novi izljevi Duha" 8. kolovoza u pola cijene u Verbumu