"Od Jeruzalema k svim narodima" 9. svibnja u pola cijene u Verbumu

Objavljeno: 07/05/2018

Najave, Akcijske ponude, Događanja

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 9. svibnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Od Jeruzalema k svim narodima".

Monografija "Od Jeruzalema k svim narodima" kao i istoimena izložba za temu ima širenje kršćanstva u prvim stoljećima. Ta jedinstvena izložba na jednome mjestu je sabrala preko četiri stotine iznimnih arheoloških nalaza i predstavljala je jednu od najvažnijih izložbi posvećenih kršćanskoj arheologiji. Čitatelji će tako imati prilike zahvaljujući slici i tekstu zaputiti se na uzbudljiva putovanja kroz prva stoljeća kršćanstva, od Isusova rođenja u Izraelu do kršćanske nazočnosti u Rimu, susrećući se s ključnim likovima novozavjetne biblijske povijesti, s najznačajnijim arheološkim nalazima i s ključnim kršćanskim simbolima i umjetničkim izričajima, koji pokazuju svu njegovu izvornost i snagu koja je preoblikovala tadašnju kulturu.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 50 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 25 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 9. svibnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

"Od Jeruzalema k svim narodima" 9. svibnja u pola cijene u Verbumu