"Pravo - Pravda" 25. srpnja u pola cijene u svim knjižarama Verbum

Objavljeno: 11/07/2018

Najave, Akcijske ponude, Događanja

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 25. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Pravo - Pravda".

U ovome svesku uglednoga hrvatskog, a i svjetskoga moralnog teologa prof. dr. Ivana Fučeka riječ je o pravu i pravdi / pravednosti kao o pozivu na novu evangelizaciju. U ovom novom ruhu predani nauk o dvije Božje zapovijedi (VII. i X.), viđen svjetlom Isusovih blaženstava Novoga zavjeta, sa svim će svojim sadržajem u ovom svesku biti protumačen i jasnije predstavljen suvremenim govornim jezikom. Ovo visoko znanstveno djelo ujedno je prihvatljivo i za široke krugove čitateljstva zainteresiranoga za ove teme.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 150 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 75 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 25. srpnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 
O knjizi možete čitati ovdje

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

"Pravo - Pravda" 25. srpnja u pola cijene u svim knjižarama Verbum