Predstavljena zbirka dječjih slikovnica "Lijepe priče za laku noć"

Objavljeno: 01/02/2018

Događanja

U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u petak, 02. veljače predstavljena je zbirka dječjih slikovnica "Lijepe priče za laku noć" koju su predstavili dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum.

Poznata dječja autorica Charlotte Grossetete u suradnji s priređivačima Sibyllom Delacroix, Madeleineom Brunelet i Ericom Puybaretom priredila je zbirku dječjih slikovnica "Lijepe priče za laku noć" s kojom će rado usnuti svako dijete. Ove tri prekrasno ilustrirane slikovnice objavljene na hrvatskom jeziku u izdanju nakladničke kuće Verbum djeci na jednostavan način otkrivaju i tumače najljepše tekstove iz Biblije i iz kršćanske predaje. Zbirka sadrži tri slikovnice "Lijepe priče za laku noć - Anđeli", "Lijepe priče za laku noć - Isus" i "Lijepe priče za laku noć - Marija".

"Lijepe priče za laku noć - Anđeli" donosi prekrasne biblijske priče koje govore o velikim ulogama koje su anđeli odigrali u životima ljudi u važnim trenutcima povijesti spasenja, štiteći ih, potičući ih i usmjeravajući ih pravim putem, što i danas čine u životu svakog čovjeka.

Uz pomoć slikovnice "Lijepe priče za laku noć - Isus" svako dijete će biti upoznato s lijepim i poučnim pričama iz Svetog pisma koje prate Isusov život od rođenja i djetinjstva, preko javnog djelovanja sve do uskrsnuća. Najljepše priče iz Biblije i kršćanske tradicije o Mariji, Isusovoj majci sadržane su u slikovnici "Lijepe priče za laku noć - Marija", uz koju će djeca bolje upoznati Majku Božju i njezin životni put.

Ove zanimljivo ispričane biblijske priče odlično su sredstvo za upoznavanje najmlađih s ključnim biblijskim likovima i važnim događajima povijesti spasenja. Zbirka slikovnica je objavljena u kvalitetno tiskanom tvrdom uvezu, a prekrasne ilustracije potaknut će maštu svakog djeteta te ga uvesti u bogatstvo tisućgodišnje kršćanske tradicije.

"Lijepe priče za laku noć" dostupne su u svim knjižarama Verbum kao i preko web knjižare Verbum.hr, a moguće je o njima više saznati na linku ovdje.
 

Predstavljena zbirka dječjih slikovnica "Lijepe priče za laku noć"