Predstavljeno još jedno biblijsko izdanje za djecu naslovljeno "Biblija za najmanje"

Objavljeno: 07/06/2018

Događanja

U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 07. lipnja predstavljena je knjiga Biblija za najmanje, a predstavili su je dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum.

U cilju da najmlađima približi vjersku literaturu, nakladna kuća Verbum objavila je još jedno biblijsko izdanje za djecu naslovljeno Biblija za najmanje.

Biblijske tekstove za ovu privlačnu knjigu koja sadrži najljepše biblijske ulomke iz Starog i Novog zavjeta, jednostavno i slikovito opisane, priredila je poznata dječja autorica Karine-Marie Amiot. Priče koje tvore ovu Bibliju za najmanje odlikuju se jednostavnošću i razumljivošću kako bi ih i najmanja djeca mogla lako shvatiti i na pristupačan način upoznati glavne biblijske zgode i junake. Živopisne nježne ilustracije koje prate tekst djelo su Madeleine Brunelet te će također biti vrlo privlačne mališanima.

Ova Biblija za najmanje je i tehničkom opremom prilagođena najmlađima. Stranice knjige su izrađene od tvrdog kartona, kao i korice koje su omekšane umetnutom spužvom, što sve zajedno čini ovu slikovnicu dragim pratiteljem mališana, koji će je sigurno rado listati i družiti se s njom.

Uz ovu malu praktičnu Bibliju svaki mališan će na najbolji način upoznati ključnu biblijsku poruku - prekrasnu priču o prijateljstvu i ljubavi Boga prema svakom čovjeku.

Biblija za najmanje dostupna je u svim knjižarama Verbum kao i preko web knjižare Verbum.hr, a moguće je o njoj više saznati na linku ovdje.
 

Predstavljeno još jedno biblijsko izdanje za djecu naslovljeno "Biblija za najmanje"