Produžena velika ljetna akcija "Uzmi 3,plati 2" u knjižarama Verbum!

Objavljeno: 01/08/2018

Najave, Događanja

Akcija "Uzmi 3, plati 2" zbog velikog interesa čitatelja nastavit će se do blagdana Velike Gospe u svim knjižarama Verbum i putem web knjižare www.verbum.hr.

Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

Ovom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude preko 550 vrijednih i zanimljivih naslova, a o kojim je knjigama riječ možete pogledati ovdje.

Posjetite Verbumove knjižare i web knjižaru www.verbum.hr do 15. kolovoza i iz bogate ponude Verbumovih naslova odaberite nešto za sebe i svoje najdraže uz posebne pogodnosti akcije "Uzmi 3, plati 2".

Popusti ostvareni sudjelovanjem u ovoj akciji ne mogu se zbrajati s drugim popustima (članski popust, ostale akcije i sl.), i vrijede isključivo za izdanja objavljena u nakladi Verbum.
 

Produžena velika ljetna akcija "Uzmi 3,plati 2" u knjižarama Verbum!