"Prvi kralj" 13. lipnja u pola cijene u Verbumu

Objavljeno: 11/06/2018

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 13. lipnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Prvi kralj".

Stvarajući vrlo zanimljivu radnju prožetu političkim intrigama, vjerskim previranjima i ljubavnim zapletima, autor Velimir Deželić živo ocrtava prijelomno razdoblje hrvatske nacionalne povijesti, ističući istodobno moralnu, vjersku i domoljubnu poantu. Kroz idealistički ocrtane likove prvoga hrvatskog kralja Tomislava i borca za liturgiju na narodnom jeziku Grgura Ninskoga Deželić želi naglasiti slavu nekadašnjega kraljevstva te istaknuti važnost koju je vjerska pripadnost odigrala u očuvanju hrvatskoga identiteta.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 69 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 34,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 13. lipnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 
O knjizi možete čitati ovdje

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

"Prvi kralj" 13. lipnja u pola cijene u Verbumu