"Radost naviještanja" 1. kolovoza u pola cijene u Verbumu

Objavljeno: 30/07/2018

Najave, Akcijske ponude, Događanja

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 1. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Radost naviještanja".

Papine kateheze naslovljene "Radost naviještanja" na tragu su prve knjige kateheza "Ne dajte da vam ukradu nadu!" upravo stoga što isijavaju optimizmom u vremenu sve izraženije pesimistične slike svijeta obilježena krizama, ratovima, financijskim i industrijskim krahovima, a na osobit način i padom na moralnomu i duhovnomu planu. Papa upućuje riječ nade i ohrabrenja ne samo vjernicima, nego svim ljudima dobre volje. A posebne poruke nade i poticaja da budu radosni i da se ne boje slijediti Krista upućuje mladima.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 79 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 39,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 1. kolovoza u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

"Radost naviještanja" 1. kolovoza u pola cijene u Verbumu