"Razum,vjera,dostojanstvo" 11. srpnja u pola cijene u Verbumu

Objavljeno: 06/07/2018

Najave, Akcijske ponude, Događanja

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 11. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Razum i vjera, dostojanstvo, molitva, solidarnost".

Ova knjiga sadrži niz razgovora u kojima su sudjelovali sadašnji papa Franjo, rabin Abraham Skorka i doktor Marcelo Figueroa, član Prezbiterijanske crkve. U središte njihova zanimanja dolazi odnos vjere i razuma u suvremenomu svijetu u kojemu biva sve izraženiji antagonizam između ovih dviju stvarnosti. S jedne strane do izražaja dolazi borba za napredak znanosti i njezino upravljanje svijetom, a s druge neutaživa žeđ za transcendencijom, čega su svjedoci u različitim religijama sudionici ovoga razgovora. U suvremenomu svijetu sve je ugroženije dostojanstvo čovjeka te je dio knjige posvećen toj temi i promišljanju o ishodištu dostojanstva ljudske osobe. Pozornost se u knjizi posvećuje i razgovoru o molitvi, a u četvrtomu, zadnjem dijelu knjige razgovara se o društvenoj tematici te se posebno naglašava važnost solidarnosti i brige za bližnjega u sve izraženijemu individualističkom društvu.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 58 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 29 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 11. srpnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 
O knjizi možete čitati ovdje

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

"Razum,vjera,dostojanstvo" 11. srpnja u pola cijene u Verbumu