"Tajna uspješnoga majčinstva" 26. rujna u pola cijene u Verbumu

Objavljeno: 24/09/2018

Najave, Akcijske ponude, Događanja

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 19. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Tajna uspješnoga majčinstva".

Knjiga "Tajna uspješnoga majčinstva" proizišla je iz bogata majčinskoga iskustva autorice, majke petero djece, kojoj je majčinstvo postalo životnim poslanjem. U svojoj knjizi donosi niz uputa i savjeta upućenih ne samo majkama nego i cijelim obiteljima. Povezujući drevnu duhovnu mudrost s praktičnom životnom učinkovitošću, "Tajna uspješnoga majčinstva" otkriva kako majke mogu odgovoriti na poziv ljubavi, živeći majčinstvo kao radosno zvanje.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 78 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 39 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 26. rujna u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

"Tajna uspješnoga majčinstva" 26. rujna u pola cijene u Verbumu