"Templari" 7. studenoga u pola cijene u Verbumu

Objavljeno: 05/11/2018

Najave, Akcijske ponude, Događanja

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 07. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Templari".

Poznata francuska povjesničarka Régine Pernoud (1909. – 1998.) u ovom djelu predstavlja nam povijest slavnog crkvenog i vojničkog reda Templara uz čije se ime vežu brojne kontroverze i čije je djelovanje značajno utjecalo na razvoj zapadne civilizacije. Nasuprot čestim i neargumentiranim tezama o Templarima kao ezoterijskom redu koji je preteča suvremenih ezoterijskih i masonskih društava, Pernoud u ovoj knjizi iznosi pravu istinu o osnutku, ustrojstvu, djelovanju i ukinuću ovog jedinstvenog viteškog reda, kao i o svakodnevnom životu njegovih članova.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 90 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 45 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 7. studenoga u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 
O knjizi možete čitati ovdje

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

"Templari" 7. studenoga u pola cijene u Verbumu