"Zgode,misli i anegdote Ivana Pavla II." 12. travnja u pola cijene u Verbumu

Objavljeno: 10/04/2017

Akcijske ponude

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 12. travnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Zgode, misli i anegdote Ivana Pavla II.".

"Zgode, misli i anegdote Ivana Pavla II." jesu "pripovijesti s dušom" prožete duhovitošću koja izranja iz duboka duhovnoga odnosa s Ocem nebeskim, životnom radošću koja izvire iz suočavanja s patnjom i gubitcima najbližih, mladenačkim zanosom koji dolazi od Krista koji sve obnavlja i čini novim i mladim... Ova će vas knjiga nasmijati, ganuti, oduševiti za život i ljubav te potaknuti da otvorite vrata Kristu. Njezino istinsko bogatstvo leži u tome što pokazuje put do otajstva čovjeka. Do otajstva svetosti.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 68 kuna, ovom je akcijom dostupna za 34 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 12. travnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)
 

"Zgode,misli i anegdote Ivana Pavla II." 12. travnja u pola cijene u Verbumu