Cijena:

110,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Figulus

ISBN: 978-953-7929-80-0

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 375

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2020

Autori: Pelanowski,Augustyn

Šifra: 978-953-7929-80-0

Visina: 140 mm

Širina: 110 mm

365 dana s Duhom svetim

Riječ je o 365 dnevnih meditacija koje će nam pružiti utjehu, nadu, ohrabrenje… 

„Evo nam još jedna knjiga autorstva o. Augustina Pelanowskog, na radost mnogih koji ga prate i molitvom i čitanjem. Ova je knjižica ponešto drugačija, želi nam kraćim mislima i meditacijama pomoći da svakog dana u godini svrnemo svoj pogled i srce gore, iznad nas, k Isusu, k vječnosti. Ona nam uistinu može biti i orijentir i okrjepa u svakodnevnim borbama i prilikama kojima smo izloženi a u kojima želimo (p)ostati Kristovi!

Sažeto, jasno, nadahnuto, o. Augustin nas provodi kroz Božju riječ, potiče na vjeru iznad svega, daje nam nadu. U vremenima užurbanosti vrlo je vrijedno i korisno zastati na trenutak i osluhnuti Duha Svetoga. U vremenima kriza i neizvjesnosti spasonosno je duši čuti i znati da nas Bog ljubi i da ima sjajne planove s nama! Ova nas razmatranja podučavaju da ne klonemo duhom i poučavaju da se vraćamo ponovno i ponovno na izvore: Božjoj riječi, sakramentima, molitvi, milosrđu.

Daj si vremena, uroni dnevno na nekoliko minuta u riznicu koju nam je ovaj svećenik redovnik otvorio svojom suradnjom s onim kojeg nazivamo Gospodin i Životvorac.“

Fr. Marko Glogović, pavlin

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika

Top ljestvica