Cijena:

290,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Dimenzije: 710 x 120

Barcode: 8881100000051

Kataloški broj: 07961

Sastav meterijala: Drvo

Zemlja podrijetla: Italija

Šifra: SAZU00005

Proizvođač: AZUR

Šifra: 2679

Anđeli na oblacima - metar

Pratite rast vašeg djeteta s ovim lijepo oslikanim metrom od kvalitetnog drva. Proizvođač ovog metra je poznata talijanska umjetnička radionica drvenih predmeta vjerske simbolike AZUR koja ima iza sebe bogatu i dugu povijest od gotovo 35 godina. Kroz to vrijeme ime AZUR je preraslo u prepoznatljivu i cijenjenu robnu marku, kako zbog visoke estetetske razine proizvoda tako i zbog kvalitete materijala te pozornosti kojom se pazi na svaki detalj u izradi.
Stoga u Azurovim proizvodima na vidjelo dolazi sva kreativnost, zanatska umješnost i ljubav prema lijepom. Odgovarajući na suvremene izazove Azur kontinuirano razvija nove suvremene linije proizvoda koji odišu viskom estetskom i dizajnerskom prepoznatljivošću.
Stalno brinući o kvaliteti vlastitih proizvoda AZUR ažurno prati i nova tehnička rješenja vodeći računa i o materijalima da budu ekološki i neškodljivi. Stoga se danas proizvodi ugledne i prepoznatljive robne marke AZUR s ponosom izlažu i nalaze u stotinama vrhunskih specijaliziranih prodavaonica diljem svijeta jamčeći svojim imenom kvalitetu i prepoznatljivost.
Verbum je ekskluzivni prodavatelj artikala ovog proizvođača u Republici Hrvatskoj, a osim u web knjižari, ovaj artikl možete kupiti i u našoj specijaliziranoj prodavaonici darova religijske simbolike - DONUM, Kaptol 26, Zagreb.

Preporuka

Iz sličnog područja