Rasprodano

Cijena:

140,00 kn

Nakladnik: Kristofori

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 402

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2010

Dimenzije: 220 x 150

Prevoditelj: Marin Šarić

Autori: Burkett,Larry

Šifra: 3526

Business i Biblija

Potpuni vodič za promjenu biblijskih načela na radnom mjestu

Kad bi Vam se danas dogodilo da propadne vaš uspješni business kojeg ste mukotrpno godinama stvarali za čime biste kao kršćanin najviše žalili?

Kad bi vam Bog dao šansu da počnete sve ispočetka što biste kao kršćanin promijenili?

Kad bi vam se dogodilo da se zbog teške bolesti morate prestati baviti svojim businessom što bi kao kršćanin s njime učinili?

Ova knjiga vam nudi odgovore na ova i mnoga druga pitanja vezana uz vaš osobni odnos s bogom, obitelji i vašim businessom. Što nam vrijedi ako i cijeli svijet zadobijemo, a izgubimo vlastitu dušu? A dušu u većini slučajeva gubimo daleko prije same smrti i susreta sa pravednim sucem. Kad počnemo gubiti vrijeme za obitelj i za Boga, kad počnemo čak i svoje vlastito zdravlje gubiti i kad nam posao postane najvažnija stvar na svijetu tada imamo simptome ozbiljne bolesti u kojoj bismo mogli izgubiti ne samo ovozemaljski život već što je mnogo važnije život vječni. Knjigu toplo preporučam svakome tko se na bilo koji način bavi ili se namjerava baviti businessom. Business može postati sredstvom istinskog blagoslova za vas, vašu obitelj i one s kojima radite. O vama ovisi kome ćete svojim businessom služiti Bogu ili mamonu.
 

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika