Cijena:

99,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Mozaik knjiga

ISBN: 978-953-14-1500-2

Uvez: Meki

Broj Stranica: 173

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2016

Šifra: 978-953-14-1500-2

Visina: 220 mm

Širina: 165 mm

Čaša puna zdravlja

Sokovi, smoothieji i supernapitci

Poboljšajte svoje i zdravlje cijele svoje obitelji superukusnim supernapitcima iz knjige Čaša puna zdravlja.
Zašto konzumirati kupovne sokove pune konzervansa i šećera kad možete uživati u prirodnim i svježe spravljenim sokovima bogatog okusa, koji su ujedno i superzdravi? Želite jesti zdrave i ukusne obroke i pića u kojima ćete uživati? Tad iskušajte sokove i smoothieje od svježeg voća i povrća koji su sjajnog okusa. A ujedno i vrlo, vrlo zdravi. Redovito ispijanje svježih sokova pomoći će vam da poboljšate zdravlje. Imat ćete više energije, poboljšat će vam se ten, čak ćete se moći pohvaliti i kojim kilogramom manje…
U knjizi Čaša puna zdravlja ćete pronaći fantastične recepte za sokove svih mogućih okusa punih vitamina, minerala, fitokemikalija i enzima – tvari koje čine prava čuda za vaš organizam – i otkriti najlakši način da se zdravstveno potpuno preporodite. Napitci su podijeljeni u tri grupe – sokovi, smoothieji i energetski dodaci. Listajući ovu knjigu, zapanjit ćete se otkrićem koliko se raznovrsnih napitaka može napraviti od nekoliko posve običnih namirnica.
Okrijepite se sokom od đumbira, opustite smoothiejem od jagoda ili odagnajte umor napitkom od breskve koji će vam osigurati mnoštvo energije. Otkrijte superukusne prijedloge, jednostavne upute i inspiraciju za vlastite napitke!

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica