Cijena:

10,00 kn

Nakladnik: Duh i voda

Uvez: Meki

Broj Stranica: 56

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2000

Dimenzije: 164 x 118

Šifra: 1768

Da počujem što Duh poručuje crkvama, br. 5

Bilo je to srpnja 1993. Kad se je svemogući Bog, naročito po svom Sinu Isusu, Vječnoj riječi, očitovao na doista izuzetan način u životu Johna Leary-a, čovjeka od 53 godine koji je radio kao kemičar u tvrtci Eastman Kodak u Rochester-u, u državi New York.
U travnju 1993. zajedno sa suprugom John je poduzeo hodočašće Gospi u Međugorje. Na tom svetom mjestu osjetio je osobitu privlačnost prema Isusu prisutnom u Presvetom Sakramentu i shvatio da ga Gospodin zove na obraćenje i da u svom životu Isusa stavi na prvo mjesto. Mjesec nakon toga Gospodin je progovorio Johnu u njegovoj kući i zatražio od njega da Mu potpuno preda svoju volju da bi mogao ispuniti jedno doista specijalno poslanje. Ne znajući na što je stao pristajući, John se s veoma velikom vjerom i pouzdanjem prepustio volji Gospodinovoj.

Poruke o Euharistiji, donešene u broju 5 niza "Da počujem što Duh poručuje crkvama" selektivno su izvađene iz prva dva sveska knjige Johna Learya koja nosi naslov: Prepare for the Great Tribulation and the Era od Peace prema izboru don Božidara Medvida.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika