Cijena:

200,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Hagioasistent

ISBN: 978-953-55495-0-5

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 409

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2008

Dimenzije: 165 x 215

Autori: Pažin,Željko

Šifra: 1932

Duhovitošću do duhovnog zdravlja

Originalni hrvatski humor

Duhovitošću do duhovnog zdravlja knjiga je duhovitih anegdota koja ujedinjuje humor s ozbiljnim meditativnim tekstovima i vrhunskim fotografijama Ive Pervana. Knjiga je oblikovana kao kalendar, tako da svaki dan u godini pruža hranu za dušu.

"Knjiga kojoj pišem predgovor želi povesti putem dostojanstva, pravde, ljudskosti, sućuti i povjerenja. Htjela bi tragati za putovima mudrosti, a time i zdravlja duha. U tome je uporna. Najprije duhovitom anegdotom otvori vrata prema mudrosti, a onda meditativnim mislima čitatelja izvede na prostrane vidike života, novih vizija i perspektiva. Autor se pri tome trudio da ne bude nametljiv i da šaljivu anegdotu ne pretvori u jeftino moraliziranje. Da želi samo zdravlje duha, radost i mudrost, dokaz su vrhunske fotografije Ive Pervana.
Ovakva knjiga duhovitih anegdota jest presedan. Ona ispunjava određenu prazninu ne samo na našem knjižarskom tržištu, nego i na svjetskom. Rijetko bi se netko usudio povjerovati da je moguće spojiti humor s ozbiljnim meditativnim tekstovima i vrhunskim fotografijama. Ato je, čini se, autoru ove knjige uspjelo."
                                                                                                            dr. sc. Tomislav Ivančić u Predgovoru

Preporuka

Iz sličnog područja