Cijena:

73,50 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Biblioteka Maleni

ISBN: 978-953-55227-0-6

Uvez: Meki

Broj Stranica: 167

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2009

Dimenzije: 215 x 140

Prevoditelj: Marija Jelić

Autori: Paulsen,Heather Arnel

Šifra: 1951

Emocionalna čistoća - stvar srca

Jeste li ikada dali svoje srce nekome tko vam nije uzvratio ljubav?
Smatrate li da uvijek iznova bivate povrijeđeni i slomljena srca?
Ako ste emocionalno vezani za nekoga, lako je prijeći granicu i postati emocionalno intiman. Zatim, ako odnos ne uspije, ostajete s ožiljkom na srcu.
Crkva uči važnosti tjelesne čistoće, dok se emocionalna čistoća gotovo ni ne spominje. Kršćani samci se lako emocionalno otvaraju i tako svoja srca čine dostupnima, što može voditi do intenzivnih, emocionalno intimnih, muško-ženskih «prijateljstava» bez obveze da taj odnos vodi braku. Neki su možda imali nekoliko takvih «prijateljstava» te se i dalje smatraju čistima, dok su u stvarnosti razdijelili komadiće svojih srca koji su trebali biti sačuvani za budućeg bračnog druga. Emocionalna čistoća će vam pokazati kako definirati i postaviti granice u vašim odnosima kako bi se izbjeglo ponavljanje pogrešaka. Naučite kako sačuvati svoje srce i zadržati ga emocionalno čistim.
Korištenjem izmišljenih i stvarnih životnih primjera, zajedno sa zdravim biblijskim savjetom, autorica Heather Arnel Paulsen ističe stupice nedefiniranih odnosa i nudi smjernice za emocionalno čist život.
 

Preporuka

Iz sličnog područja