Rasprodano

Cijena:

10,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Duh i voda

Uvez: Meki

Broj Stranica: 54

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2005

Dimenzije: 164 x 114

Prevoditelj: Božidar Medvid

Autori: Ames,Alain

Šifra: 1773

Euharistijski Ružarij

U listopadu 2000., recitirajući, s tisućama biskupa i nebrojenim mnoštvom vjernika, molitvu posvete pred kipom Naše Gospe Fatimske, Papa Ivan-Pavao II - stavio je pod zaštitu Božje Majke čitavu zemlju i treće tisućljeće.
God. 1917. Marija je pozvala na recitiranje ružarija, povezujući uz to velika obećanja.
Mnogi ljudi - pa čak i brojni sveci - kao i Terezija iz Lisieuxa imaju ili su imali poteškoća s recitiranjem 50 Zdravo Marijo. Otajstva ružarija treba moliti razmišljajući, manje glavom više srcem. Kako to? Australijanski mistik, Alan Ames, odgovorio je, za vrijeme jedne konferencije, na ovo pitanje:
«Treba nam prihvatiti ruku Marije i Isusa i pratiti Isusa duž njegovog života ovdje među nama, tome je već 2000 godina. Trebamo se pitati kako su učenici, vojnici, pastiri, Marija živjeli svaku etapu (dio) života Isusova. Onaj koji se tako stavlja u opseg Gospodinova života ponovno otkriva ljepotu ružarija.»
Alan je primio jednu metodu razmatranja kroz viđenja koja privlače pažnju o intimnom odnosu koji postoji između otajstava ružarija i Svete Euharistije. Kako će se dalje vidjeti, on je primio jedno viđenje za svaku deseticu. Da bismo produbili meditaciju mi smo svaki put nadodali jednu misao izvađenu iz poruka koje je Alan Ames primio. Neka Euharistijski Ružarij donese mnogo milosti svima onima koji ga budu molili!
 

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica