Cijena:

222,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Mozaik knjiga

ISBN: 953-196-497-1

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 583

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 1999

Dimenzije: 240 x 175

Prevoditelj: Damir Biličić

Autori: Templeton,John Marks

Šifra: 2053

Knjiga životnih zakona iz cijeloga svijeta

200 vječnih duhovnih načela

Knjiga životnih zakona prepuna je mudrosti koje autor crpi iz svetih spisa najznačajnijih svjetskih religija i raznih škola filozofske misli, kao i od znanstvenika, umjetnika, povjesničara i drugih. Cilj joj je pripomoći ljudima svih životnih dobi da nauče više o univerzalnim životnim istinama i transcendiraju suvremeno doba i posebnosti pojedinih kultura.
John Marks Templeton ta je duhovna načela iznio kao djelotvorna, praktična i provediva pomagala kojima čovjek može doći do radosnog i korisnog života. Dvije stotine odabranih životnih zakona nude važne pouke za životni put koje svatko od nas može naučiti i odlučiti se za život u skladu s njima. Svaki je zakon predstavljen u obliku zasebnog eseja, s primjenama, mišljenjima, pričama, primjerima i navodima koji naglašavaju valjanost tog zakona. Knjiga životnih zakona će vas nadahnuti, ali i potaknuti i pomoći vam da dublje promislite o zakonima prema kojima živite te da uberete plodove njihove praktične primjene.
Premda ovu knjigu možete čitati kao poticajno djelo, tekst je organiziran poput akademskog nastavnog programa. Zakoni su raspodijeljeni na četrdeset tjedana uobičajenih za jednu školsku godinu, a na koncu svakog tjedna ponavljaju se najvažnije misli iz iznijete grade, kao i vježbe usmjeravanja za provođenje zakona u stvarnome životu. Ova knjiga može poslužiti kao koristan vodič i svrsishodan obrazovni program za pojedince, skupine, fakultete i škole.
 

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika