Cijena:

12,61 EUR

Nakladnik: Glas Koncila

Biblioteka: Tertium millennium

ISBN: 978-953-241-420-2

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 207

Jezik izvornika: Francuski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2014

Dimenzije: 240 x 165

Prevoditelj: Lidija Paris

Autori: Peeters,Marguerite A.

Šifra: 9GLK03623

Globalizacija zapadne kulturne revolucije

Ključni pojmovi, mehanizmi djelovanja

Knjiga Marguerite A. Peeters, priručnik je namijenjen svećenicima, odgajateljima, pedagozima, nastavnicima, političarima, intelektualcima, vjernicima i svima koji žele raspoznavati mehanizme globalnoga širenja i djelovanja nove etike, koja je u svojim radikalnim aspektima svjetovna.

Knjiga skida krinku te nove etike koja je plod zapadne feminističke, seksualne i kulturne revolucije prošlog stoljeća kao i duga puta koji je Zapad prešao da bi stigao do postmoderne. Na Zapadu je revolucija već postigla svoje ciljeve i čak se čini da gubi dah, kao da je već ušla u fazu samouništenja. Prva crta bojišnice premjestila se u zemlje u razvoju.

Praktični cilj ovog priručnika je ponuditi čitateljima potrebne informacije, da bi, u svjetlu vječnog zakona koji je sam Bog upisao u ljudska srca, upoznali i raspoznali ključne pojmove i mehanizme djelovanja globalizacije zapadne kulturne revolucije. Pod pojmom globalizacija zapadne kulturne revolucije podrazumijeva se globalno širenje jedne nove etike, do kojega je došlo po prestanku Hladnog rata.

(Tekst preuzet sa službene web stranice Glasa Koncila)

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica