Rasprodano

Cijena:

110,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

ISBN: 978-953-235-424-9

Uvez: Meki

Broj Stranica: 240

Jezik izvornika: Njemački

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2015

Dimenzije: 210 x 130

Prevoditelj: Vlasta Mihavec

Autori: Kugler,Gudrun

Šifra: 6420

Kako pronaći ljubav svoga života

Vodič za sve koji ne žele biti i ostati sami

U knjizi "Kako pronaći ljubav svoga života" autorica Gudrun Kugler recept za uspješnu, sretnu i dugotrajnu vezu, koja rezultira brakom, vidi manje u romantici i izvanjskoj privlačnosti, a više u temeljnoj usklađenosti muškarca i žene u svim važnim životnim pitanjima te u zajedničkim vrijednostima koje postaju čvrst temelj veze i braka.

Na iskren, prijateljski i duhovit način na stranicama ove privlačne knjige govori o ljubavi, prijateljstvu, vezi i sretnu i ispunjenu životu. Pripovijeda o najčešćim zabludama i pogrješkama koje nam onemogućuju da pronađemo pravu osobu za brak te nudi vrijedne savjete kako raditi na sebi i na što pripaziti da bi čovjek, s jedne strane, ostao autentičan i da, s druge strane, ne bi naletio na pogrješnu osobu ili izgubio pravu.

Za one koji razmišljaju o ljubavi i braku dr. sc. Gudrun Kugler odgovara na aktualna pitanja koja bi si svatko trebao postaviti: kako pronaći pravu osobu i stupiti u vezu, je li partner "onaj pravi" ili "ona prava", kada je vrijeme za ženidbu, jesam li spreman za brak, je li moj partner spreman, kako znamo da ne činimo veliku pogrješku, kao i pitanja poput onih kako “ispravno” okončati vezu, je li moja krivnja što sam sâm te pitanja poput onoga što s upoznavanjem budućega supružnika preko interneta. Ovaj je vodič autorica napisala za sve koji ne žele biti i ostati sami, kao i za ljude koji su se možda razočarali u prijašnjim vezama te se pitaju jesu li sami krivi za to.

Autorica u ovom vodiču za sve koji ne žele biti i ostati sami iskreno i pronicljivo govori i o tome u čemu se i zbog čega tako često griješi u traganju za pravim životnim partnerom te savjetuje što poduzeti da bi se sreća o kojoj sanjamo doista pronašla i postala stvarnost.

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica