Rasprodano

Cijena:

16,59 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Izvan nizova (Verbum)

ISBN: 978-953-235-258-0

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 176

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2011

Dimenzije: 283 x 217

Prevoditelj: Ivan Peroš

Autori: Ball,Ann, Davidson,Kevin, Tomić,Sonja, Will,Julianne M.

Šifra: VKDE00008

Katolička enciklopedija za djecu

Zadivljujuće priče i maštovite ilustracije oduševljavaju djecu dok otkrivaju temelje katoličke vjere! U  ovoj ćete knjizi pronaći:

slavne ljude i događaje iz Biblije
Isusov život i poruku
povijest rane Crkve
priče o svecima
povijest Crkve u Hrvata
temeljna katolička vjerovanja i običaje
tumačenje kršćanskih simbola
i još puno toga!

Enciklopedija za djecu izvrsna je za čitanje naglas djeci od predškolske dobi do drugoga razreda. Ova će se knjiga svidjeti i trećašima i četvrtašima koji vole sami čitati.

Oblik je knjige sličan knjizi pripovjedaka, a podatci se izlažu po temi. Bilo da slušaju ili čitaju, djeca će tražiti "Ihtisa", prijateljsku ribu koja će biti njihov vodič kroz cijelu knjigu.

Roditelji, bake i djedovi, kumovi: ovo je savršen dar za prvu svetu pričest, Božić ili rođendan. Knjižničari, katehete i učitelji: ovo je sigurno, katoličko – zabavno! – sredstvo za učenje koje ste tražili.

Osobita vrijednost ovoga hrvatskog izdanja jest posebno priređeno poglavlje "Crkva u Hrvata", koje je napisala poznata dječja spisateljica Sonja Tomić, s lijepim ilustracijama koje će djeci omogućiti da upoznaju povijest vjere u hrvatskome narodu.

Draga djeco, dobrodošli! Ova je knjiga napisana upravo za vas. Ona će odgovoriti na neka od vaših pitanja i pomoći vam da naučite više o našoj divnoj katoličkoj vjeri. Nadamo se da ćete uživati u ovim pričama i crtežima i otkriti koliko je velika Božja ljubav. Slijedite stoga Ihtisa dok zaranjamo u knjigu!
Autori

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica