Cijena:

18,58 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

ISBN: 978-953-235-159-0

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 455

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2009

Dimenzije: 210 x 130

Autori: Kolodiejchuk,Brian, Majka Terezija

Šifra: VKGZ01314

Majka Terezija - Dođi, budi Moje svjetlo

Privatna pisma 'svetice iz Calcutte'

Ova potresna knjiga izazvala je veliku pažnju svjetske javnosti jer su u njoj sabrana do sada većinom nepoznata i nedostupna privatna pisma Majke Terezije.

Kroz ta pisma, izvatke iz osobnog dnevnika i druge ovdje objavljene zapise ova knjiga poput duhovne autobiografije nanovo prolazi kroz život "svetice iz Calcutte". Tako biva osvijetljena sva njezina svetost te se otkrivaju dubine i bogatstvo njezina nutarnjeg života ali i dugotrajna duhovna pustoš, tamna noć duše koja više od svega svjedoči o prokušanosti njezine vjere.

Ovo iznimno djelo bit će duhovni putokaz svima koji ga budu čitali - svi koji se nalaze u bilo kojem obliku tame u iskustvu i vjeri Majke Terezije moći će pronaći utjehu i ohrabrenje:

  • pisma i zapisi pretočeni u intimnu autobiografsku ispovijest najveće žene našega doba
  • svjetski izdavački hit, knjiga koja je tjednima bila u vrhu top ljestvice bestselera New York Timesa, Amazona i drugih najuglednijih svjetskih ljestvica čitanosti
  • prvo hrvatsko izdanje tiskano u 5.000 primjeraka
  • posebna zanimljivost hrvatskoga izdanja jest u tome što ono, za razliku od svih drugih, ima povlasticu sadržavati i tri izvorna faksimila pisma Majke Terezije pisana na hrvatskom jeziku.

Knjiga koja će Vas potresti i ganuti do dna duše!

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica