Rasprodano

Cijena:

15,26 EUR / 114,98kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

ISBN: 978-953-235-361-7

Uvez: Meki

Broj Stranica: 256

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2014

Dimenzije: 216 x 145

Prevoditelj: Mijo Pavić

Autori: Cihak,John, Kheriaty,Aaron

Šifra: 5826

Pobijedite depresiju snagom vjere

Medicinsko-duhovni pristup

Velik broj ljudi pati od duboke, sveprožimajuće tuge koju moderni psihijatri nazivaju depresijom. U knjizi Pobijedite depresiju snagom vjere ugledni psihijatar Aaron Kheriaty propituje suvremene učinkovite načine za nošenje s ovom sveprisutnom bolešću i njezinim posljedicama, ujedinjujući ih s duhovnom potporom koju daje vjera.

Ova knjiga pomaže i u prepoznavanju različitih vrsta depresije i omogućuje razumijevanje uzajamna djelovanja često mnogostrukih uzroka: bioloških, psiholoških, kulturnih i moralnih. Također, upoznaje sa suvremenim dosezima farmakoloških i drugih medicinskih tretmana, kao i prednostima i nedostatcima psihoterapije. Posebice se pojašnjava važnost koju duhovno vodstvo treba imati u izlječenju osoba koje su vjernici te se ističe presudna uloga nade – kršćanske nade – koja može izvesti iz depresije.

U vremenu sve većih depresivnih oboljenja knjiga Pobijedite depresiju snagom vjere psihijatra Aarona Kheriatya, utemeljena na dugogodišnjem stručnom iskustvu na polju psihijatrije i psihoterapije i nastala u suradnji sa poznatim duhovnikom Johnom Cihakom, zasigurno će mnogima pomoći pobijediti pritisak depresije i iznova pronaći životnu sreću.

Osim što će oboljelima može poslužiti na putu ozdravljenja ona će biti od velike koristi i njihovim obiteljima i prijateljima, kao i svima onima koji rade s ljudima: liječnicima, duhovnicima, odgojiteljima, pedagozima itd.

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica