Cijena:

21,24 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Stilus

ISBN: 978-953-235-760-8

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 592

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2021

Prevoditelj: Mijo Pavić

Autori: O'Brien,Michael D.

Šifra: VK2109002

Visina: 20,5

Širina: 13,5

Posljednja vremena

NOVO IZDANJE MEĐUNARODNOG BESTSELERA O POSLJEDNJIM VREMENIMA I DOLASKU ANTIKRISTA!

Michael D. O'Brien, poznati suvremeni katolički pisac, u ovom bestseleru daje biblijski utemeljenu viziju apokalipse i opisuje stanje svijeta i Katoličke Crkve na kraju vremena. Kroz tajnu misiju na koju Vatikan šalje središnji lik, oca Iliju Schäfera, karmelićanskog svećenika, on se upliće u niz kriza i smicalica koje utječu na krajnju sudbinu Crkve. Otac Ilija je obraćenik s judaizma, preživjeli svjedok holokausta, nekoć moćna osoba u Izraelu. Dvadeset godina bio je povučeni redovnik, a sada mu Papa  povjerava zadatak najveće osjetljivosti: približiti se čovjeku za kojega vjeruje da bi mogao biti Antikrist. To rađa bogatom i napetom pričom u kojoj otac Ilija prelazi u Europu i srednji Istok, kreće se u javnim i tajnim krugovima svjetske moći, susreće se sa svecima i grješnicima, predsjednicima, sucima, misticima, borbenim katoličkim novinarima, vjernim svećenicima i izdajničkom urotom unutar same Crkve. 

Pročitao sam tisuće knjiga, i ovo je jedna od onih velikih. Nadam se da će je desetine tisuća pročitati i da će biti potreseni kao što sam bio i ja. 

To je roman koji vas drži u napetosti poput trilera - to doista i jest triler, ali isto tako i nešto mnogo dublje. Tu ima ljubavi i prijateljstva, isprepletenih s dramom, ali ono bitno jest vjera, vjera u Krista. 

Sheldon Vanakuen, književnik 

Nastavak tj. drugi dio romana Posljednja vremena potražite na linku ovdje

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica