Cijena:

89,25 kn

Nakladnik: Ignis - Osvrt d.o.o.

ISBN: 978-953-56453-7-5

Uvez: Meki

Broj Stranica: 127

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2012

Dimenzije: 200 x 140

Prevoditelj: Dubravka Rojc

Autori: Hampsch,John H.

Šifra: 4976

Vjera - ključ do Božjeg srca

Imate li ponekad osjećaj kao da nitko ne čuje vaše molitve? Zavidite li drugima na čudesnim uslišanjima njihovih molitava? Nebrojeni kršćani danas stoje nepokretni u duhovnoj nemoći, a gladni su vjere kojom bi premještali planine i koju im je Isus obećao (Mt 17,20; 21,21). Međutim, čini se kao da se moraju pomiriti s vjerom koja jedva da im daje snage za suočavanje sa svakodnevnim poteškoćama.
Ono što im nedostaje jest karizmatski dar vjere, a ta se vjera ne može razviti na silu, nego iskustvom sigurnosti da će Bog uslišiti našu molitvu. U knjizi su objašnjena tri koraka (sadržana u Božjoj riječi) kako zadobiti ovaj dar vjere.
Drugi aspekt vjere kojim se otac Hampsch bavi je krjepost vjere koji predstavlja prihvaćanje istina (sveukupno njih oko 300) koje je Bog objavio po Svetom pismu, a koje nam mogu promijeniti život; te doktrine uključuju veliko Božje milosrđe, njegovu stvarnu Prisutnost u Euharistiji, nauk o anđelu čuvaru koji je uvijek uz nas, što znači prihvatiti Mariju kao našu duhovnu Majku, postojanje raja, pakla i čistilišta, itd. Ako uzimamo te istine zdravo za gotovo one će slabo utjecati na naš život, ali ako uistinu u njih vjerujemo naš će se život preobraziti.
Uz knjigu Vjera: ključ do Božjeg srca bolje ćete razumijeti kako vjera može biti djelotvorna u vašem svakodnevnom životu. Kroz Živu Božju Riječ naučit ćete kako u svojoj duši održati nebeski plamen sada i zauvijek.

(Tekst s korica knjige)
 

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika