Cijena:

169,00 kn / 22,43€
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Izvan nizova

ISBN: 978-953-235-487-4

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 432

Jezik izvornika: Njemački

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2016

Dimenzije: 230 x 150

Prevoditelj: Franjo Frankopan Velić

Šifra: 6767

YOUCAT BIBLIJA za mlade

S predgovorom pape Franje

Youcat – Katekizam za mlade postao je planetarno popularan, a sada je pod pokroviteljstvom pape Franje u istom nizu izdanja nastala i Biblija za mlade, prva službena katolička Biblija za mlade koja je u Verbumovom izdanju dostupna i na hrvatskom jeziku. Poseban predgovor Bibliji za mlade osobno je napisao papa Franjo, a izbor tekstova iz Biblije Staroga i Novoga zavjeta te komentari na te biblijske tekstove u već dobro poznatom i prepoznatljivom Youcat stilu, zajednički su rad tima međunarodno priznatih znanstvenika. U nastajanje Biblije uključeni su i sami mladi, tako da se u Bibliji nalaze i poticajna osobna iskustva i svjedočanstva mladih.

Duhovite i zabavne ilustracije stilom već poznate iz Youcat Katekizma prate i tekstove u Bibliji za mlade te tako na zanimljiv i mladima pristupačan način prenose glavne poruke, poticajno djelujući na njih i ohrabrujući ih na čitanje Biblije.

U svom izvanredno napisanom Predgovoru koji odiše neposrednošću i bliskošću, papa Franjo piše da držeći u rukama ovu Bibliju ne drži "samo komad književnosti" nego "knjigu koja je poput vatre"! Papa Franjo poziva mlade, baš kao što je to učinio i Benedikt XVI. u svom poticajnom predgovoru Youcat - Katekizma za mlade, da intenzivno, svakodnevno čitaju Bibliju za mlade, da raspravljaju o njoj u skupinama te da žive po njoj.

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica