Cijena:

90,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Figulus

ISBN: 978-953-367-015-7

Uvez: Meki

Broj Stranica: 230

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2021

Autori: Jagunić,Biserka

Šifra: 978-953-367-015-7

Visina: 203 mm

Širina: 132 mm

Lijek ranjenom čovjeku našeg vremena

Postoje problemi koji nisu za nas volja Božja, koje smo si sami natovarili ili su nam ih drugi svjesno ili nesvjesno nametnuli. Njih trebamo rješavati, ali postoje križevi koje možemo prihvatiti i nositi ili se protiv njih buniti. Izaberemo li drugo, bit će nam muka, u prvom slučaju možemo tražiti snagu i ublažiti oštricu patnje u nošenju križeva. 
Problemi se rješavaju dok se križevi nose. Dragi Bog želi nas osloboditi od problema, ali to On neće učiniti bez nas, jer poštuje našu slobodu, traži našu suradnju i čeka da ga zamolimo.  Stoji pred svakim i pita nas: ŠTO ŽELIŠ DA TI UČINIM? Obično među duhovnim teretima razlikujemo patnje i krivice, ostalo su njihove posljedice.
U ovoj knjizi govorim o prvom teretu, a to su patnje, dok će o ostalima biti riječ, bude li Božja volja, u drugoj i u trećoj knjizi, koje su u pripremi. Neka Gospodin iscijeli rane onih koji će čitati ovu knjigu, kako bi oni mogli na istom putu pomoći drugima, jer onaj koga je Gospodin iscijelio, najbolje može i zna pomoći drugom u sličnoj situaciji.

Biserka Jagunić

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica