Cijena:

100,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Figulus

ISBN: 978-953-7929-30-5

Uvez: Meki

Broj Stranica: 322

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2016

Dimenzije: 230 x 150

Prevoditelj: Dubravka Rojc

Autori: Eggerichs,Emerson

Šifra: 9FIG00039

Majke i sinovi

I što poštovanje ima s njima?

Istina je da su ljubav i poštovanje jednako potrebni i sinovima i kćerima. Međutim, istraživanja pokazuju da muškarci i žene drugačije reagiraju u stresnim situacijama. Muškarci svijet oko sebe više doživljavaju kroz prizmu poštovanja. Ako imate sina, ovo je knjiga za vas!
Kroz svoje knjige dr. Emerson Eggerichs je već milijunima bračnih parova prenio bibilijsko shvaćanje ljubavi i poštovanja, koje je preobrazilo njihove odnose, a sada primjenu tih istih načela objašnjava kroz još jedan od najvažnijih ljudskih odnosa, onaj između majke i sina. Ova knjiga objašnjava kako se sinu obraćati s poštovanjem, a također donosi brojna svjedočanstva majki koje su te savjete poslušale.
Autor obrazlaže ne samo kako prepoznati muškarca u svome dječaku nego navodi i čitav niz njegovih unutarnjih potreba: da štiti druge, da bude snažan, da predvodi druge i donosi odluke, da promišlja o problemima, da sklapa bliska prijateljstva i razumije ljudsku spolnost.
Knjiga govori o majci koja iskazujući svome sinu poštovanje, pored ljubavi koju mu pruža, odgovara na najdublju potrebu njegova srca.

(tekst s korica knjige)

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika