Cijena:

150,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Harfa

Biblioteka: Istina

ISBN: 978-953-7351-18-2

Uvez: Meki

Broj Stranica: 251

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2010

Dimenzije: 230 x 150

Prevoditelj: Ružica Šilić

Autori: Kupelian,David

Šifra: 3253

Marketing zla

Kako su nam radikali, elitisti i pseudostručnjaci prodali pokvarenost pod krinkom slobode

Otkrijte tko su američki "prodavači zla" koji nam laž prodaju umotanu u ukrasan, namirisan papir kao poklon velike vrijednosti.

  • Kako se gigantske korporacije zabavne industrije služe svim moćnim psihološkim sredstvima modernog marketinga i manipulacije da potaknu našu djecu ne samo da odmah kupuju proizvode koji se pojave na tržištu nego i da se prometnu u buntovnike protiv moralnih vrijednosti.
  • Kako je prijetvorni znanstvenik, naširoko cijenjen kao otac "seksualne revolucije", raskrinkan kao seksualni psihopat koji je poticao pedofiliju.
  • Kako Američka udruga za građanske slobode i druge organizacije u namjeri da onemoguće bilo kakvo spominjanje Boga na javnim mjestima zapravo iznose opasnu i dokazivo lažnu zakonsku teoriju o razdvajanju Crkve od države.
  • Kako su se državni mediji podčinili marketinškom planu za promoviranje "gay prava" koji su kreirali profesionalni marketinški stručnjaci obrazovani na Harvardu.
  • Kako nas je lobi za pravo na pobačaj prevario lukavom kampanjom službi za odnose s javnošću na temelju laži i groznih izmišljotina koje se i dan-danas još uvijek prihvaćaju kao "činjenice".
  • Kako su prodavači zla izigrali američke Crkve i njihovu prirodnu, vodeću ulogu u društvu — i kako one moraju ponovno zadobiti tu ulogu.
     

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica