Cijena:

30,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Salesiana - Katehetski salezijanski centar

Biblioteka: Iskustva

Uvez: Meki

Broj Stranica: 144

Jezik izvornika: Njemački

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 1989

Dimenzije: 185 x 115

Prevoditelj: Marko Pranjić

Autori: Pohl,Werner

Šifra: 2934

Ministrant

NAPOMENA: Izdanje je trenutno rasprodano!

Dragi ministranti,
stavljamo vam u ruke knjigu koja je u prvom redu vama namijenjena i napisana. Njome vam se želimo odužiti za sve one male i velike službe što ih velikodušno vršite u svojoj vjerničkoj zajednici, gdje ste rođeni i živite kao "djeca Svjetla". Svojim služenjem vi potpomažete rast Crkve, koja sa zahvalnošću i s ljubavlju gleda na vas, radost svoje sadašnjosti i nadu svoje budućnosti.
Ovu knjigu ne biste smjeli čitati samo kao prigodno štivo koje bi vam na trenutke moglo biti i manje zanimljivo. Čitajte je tako da iz nje učite i provjeravate što to znači biti ministrant, što znači biti uz svećenika u njegovu liturgijskom služenju Bogu i vjerničkoj zajednici i što to znači preko služenja braći pripadati samom Gospodinu.
Knjiga je zamišljena kao priručnik za školovanje ministranata, ali ne pomoću ocjena, kontrole i strogog nadzora, nego kroz spontano usvajanje zanimljivog gradiva. Ona želi biti priručnik "djece Božje" koja marno istražuju nepoznato, a s ljubavlju provode u život ono što su shvatila i razumjela.
 

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika