Cijena:

40,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Kršćanska sadašnjost

Biblioteka: Katehetski priručnici

ISBN: 978-953-11-0839-3

Uvez: Meki

Broj Stranica: 112

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2014

Dimenzije: 260 x 119

Autori: Pavlović,Ante, Pažin,Ivica

Šifra: 1401

Na putu vjere - udžbenik

Udžbenik za katolički vjeronauk četvrtoga razreda osnovne škole

Užbenik s naslovom Na putu vjere obraća se generaciji učenika četvrtog razreda osnovne škole i želi im pomoći da hode putem dobra, da radosno otkrivaju Božju ljubav i blizinu te otajstava kršćanske vjere.

Želja je autora bila ukazati na to kako da se Boga još više susretne i upozna, iskrenije ga se zavoli te radosno živi prema njegovim riječima i zapovijedima. Udžbenik pomaže otkriti kako se Boga možete susresti u svojemu bližnjemu, obitelji, svojem razredu, mjestu i župi, preko ljudi i prirode sve do beskrajnog svemira. Bog je temelj i smisao, početak i svršetak našega života. Zato ovaj udžbenik želi upoznati s temeljnim porukama i istinama vjere. Kršćanska je vjera dio čovjekovih misli, skriva se u njegovimosjećajima, a vidljiva je u svakodnevnim djelima ljubavi prema bližnjemu.

Vjeronaučni udžbenik povezuje Božju riječ i  svakodnevni život. Omogućuje da se nauči razgovarati s Bogom kao svojim Ocem. Otkriva ljepotu Božje blizine, Božjih zapovijedi koje ne dopuštaju da lutanje s puta istine i sreće. Pokazuje svima da svoj život ne mogu odvojiti od Boga, od Kristove Crkve, od slavljenja nedjelje kao dana Gospodnjega i njegovih svetih sakramenata, kao ni od svakodnevnoga života.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika