Cijena:

10,49 € / 79,04kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Nakladnik: Harfa

ISBN: 978-953-7351-16-8

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 51

Jezik izvornika: Njemački

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2009

Dimenzije: 196 x 174

Prevoditelj: Nikolina Pašalić

Autori: Masaracchia,Regina, Taschner,Ute

Šifra: 3321

Naša mala Nina

Edukativna slikovnica namijenjena djeci na temu dojenje, razvoj djeteta u prvoj godini života, ishrana, prvi zubi i igranje

Edukativna slikovnica bazirana na službenoj preporuci WHO-a i UNICEF-a na temu dojenje i razvoj djeteta u prvoj godini života.

Nina, Paulova i Sophiena mala sestra, tek je rođena a već je naglavice okrenula miran obiteljski život. Ako je mama ne doji, onda joj treba nova  pelena, želi da je se nosi u marami ili želi spavati u velikom obiteljskom krevetu. Ipak, mala Nina sve više raste i uskoro se počinje igrati, puzati a izbijaju joj i prvi zubi, pa počinje jesti. Uzbudljiva godina za sve članove obitelji! U ovoj slikovnici knjizi pregledno se i na djeci primjeren način pojašnjava i opisuje prva bebina godina kako bi se djeca informirala o tome kako izgleda život s bebom.

"Ova znanstvenopopularna slikovnica uči djecu kako je neutemeljen strah da bi se beba mogla razmaziti. Upravo suprotno: kako bi se u beba izgradio i učvrstio osjećaj vlastite vrijednosti, one trebaju biti okružene ljubavlju, pažnjom i svom mogućom njegom.
Iz vlastitog iskustva mogu samo pozdraviti ovakav stav autorica i njihov pristup ovoj temi, a roditeljima i djeci najtoplije preporučiti ovu lektiru.''  (prim. dr. Franz Paky u Pogovoru)

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica