Cijena:

99,00 kn

Nakladnik: Mozaik knjiga

Biblioteka: Posebno izdanje (Mozaik knjiga)

ISBN: 978-953-14-0664-2

Uvez: Meki

Broj Stranica: 142

Jezik izvornika: Njemački

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2018

Dimenzije: 235 x 165

Prevoditelj: Branka,Grubić

Autori: Ortner,Gerlinde

Šifra: 3575

Nove bajke koje pomažu djeci

Priče o svađi, strahu i nesigurnosti te ono što bi roditelji trebali znati o tome

Poslije velikog uspjeha knjige "Bajke koje pomažu djeci. Priče protiv straha i agresivnog ponašanja te sve što trebate znati kada ih čitate djeci", dječja je psihologinja dr. Gerlinde Ortner slične priče napisala i namijenila ih djeci između šeste i desete godine života.
U knjizi "Nove bajke koje pomažu djeci" autorica donosi konkretna rješenja za prevladavanje mnogih problema djece tog uzrasta poput straha, nesigurnosti, konfliktnih situacija, koje će djeca po uzoru na junake tih bajki uspješno riješiti. Roditelji će iz ove knjige naučiti kako ispravno reagirati na poremećaje u ponašanju djeteta i bolje ga razumjeti te što činiti (ili nikako ne činiti) kada je riječ o raznim poremećajima u djetetovu razvoju. Obrađuju se sljedeće teme:
Umjerenost u gledanju televizijskog programa ♦ Učenik iz razreda koji ima teškoće u razvoju ♦ Snošljivost prema strancima ♦ Protiv nasilnog ponašanja ♦ Štednja, novčane teškoće ♦ Kada oditelji otputuju ♦ Strah od boravka u bolnici, strah od rastanka ♦ Protiv nesigurnosti i društvenih zapreka ♦ Kako podnijeti razočarenje i poraz ♦ Spolni odgoj ♦ Kad se roditelji svađaju ♦ Roditelji su rastavljeni ♦ Za djecu samohranih roditelja, strah od gubitka

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika