Cijena:

10,62 € / 80,02kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Nakladnik: Duh i voda

Uvez: Meki

Broj Stranica: 395

Jezik izvornika: Njemački

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 1994

Dimenzije: 215 x 145

Prevoditelj: Josip Marcelić, Stanko Pavlović

Autori: Muhlen,Heribert

Šifra: 1737

Novi susret s Bogom

Vježbanje u kršćanskom životu i svjedočenju

Ova knjiga je stručan i praktičan Priručnik nove evangelizacije. Nastao je iz dugogodišnjeg iskustva kao odgovor na izazovnu potrebu nove evangelizacije u naše vrijeme.
Prof. Dr. Heribert Muhlen, profesor dogmatike na Teološkom fakultetu u Paderbornu, već desetljećima teološki produbljuje otajstvo Duha Svetoga u krilu Presvetog Trojstva, u spasenjskoj povijesti Naroda Božjega i u obnovi Crkve naših dana. Ističe potrebu obnove vjere pojedinaca, obitelji, manjih i većih vjerskih zajednica. O tome je održao brojne seminare i napisao mnoge knjige (npr. na hrvatski prevedene knjige: Uvođenje u osnovno iskustvo kršćanstva (II. dio), Obnova kršćanske vjere, Iskustva s Duhom Svetim, Temeljno opredjeljenje).
Ova knjiga sabire sva ta iskustva i iznosi na teološko siguran način i s duhovnom dubinom temeljne istine vjere na posve osoban i privlačiv način: prvi dio sadrži izabrane biblijske odlomke za svaki dan kroz osam tjedana s odgovarajućim duhovnim poticajima za novi susret s Bogom; drugi dio donosi daljnje duhovne poticaje i teološko produbljenje.
Priručnik je veoma koristan za obnovu osobne vjere pojedinaca i oživljavanje vjere u župama po seminarima vjere.
 

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika

Top ljestvica